1992 was het jaar van de geboorte van het eerste gourmand parfum:
Thierry Mugler Angel, vereeuwigd en mythisch! Historisch!

Geboren dankzij de verbeeldingskracht van Thierry Mugler biedt Angel een bijzondere, dromerige reis in de wereld van de ontwerper, gevuld met herinneringen aan kermissen en suikerspinnen, gemengd met gedachten aan glamoureuse heldinnen en onbegrensde mogelijkheden. Met het eerste betoverende en passievolle parfum van Thierry Mugler werden de grenzen van de traditionele parfumwereld verbroken. Met haar bijzondere, betoverende parfum, overgedoseerd met patchouli, zorgt Angel voor een unieke emotionele band met haar drager.

Angel viert dit jaar haar 20-jarig bestaan. Het is dus ook een 20-jarig jubileum van Thierry Mugler in de wereld van parfumerie. Ter gelegenheid van dit feestelijke moment zijn er vier traditionele Thierry Mugler parfums omgetoverd tot wel hele speciale geuren. Angel, Alien, Womanity en A*men verrijkt met extracten van leer.

Het resultaat is magnifiek; de vernieuwde parfums zijn door de facetten van echt leer onweerstaanbaar verleidelijk!

Thierry Mugler Angel Les Parfums de Cuir eau de parfum
Intens, verslavend en verleidelijk.
De vernieuwde Angel behoudt ondanks een lederen accent haar prikkelende geur van iris en abrikoos en is verleidelijker dan ooit.

Thierry Mugler Alien Les Parfums de Cuir eau de parfum
Intens, intrigerend en magnetisch.
Alien staat bekend om de accenten van gedroogd fruit. Het extract van leer maakt de geur bijzonder aantrekkelijk.

Thierry Mugler Womanity Les Parfums de Cuir eau de parfum
Intens, sensueel en vrouwelijk.
De vrouwelijke Womanity draagt de subtiele geur van amber met zich mee. De leernoten maken de geur intenser en nog sensueler.

Thierry Mugler A*Men Les Parfums de Cuir – Pure Leather – 
A*Men Pure Leather oftewel intens, zacht en mysterieus.
Door de samensmelting met ruw leer, heeft deze mannelijke geur een nieuwe dimensie bereikt. De toevoeging van patchouli maakt A*men zachter en mysterieuzer dan ooit.