Amouage ReflectionAmouage Reflection uitgebracht in 2007 ter ere van het 25 jarig bestaan van het aansprekende luxueuze parfumhuis Amouage. Reflection kent een heren en een dames variant, twee bijzondere parfums gecreëerd door 2 afzonderlijke parfumeurs.

Reflection Woman is een verfijnt, stralend en elegant parfum. Deze delicate bloemengeur opent met frisse noten als viooltjes en fresia. In het hart komen magnolia en jasmijnbloesem prachtig samen. De warme oriëntaalse basis wordt gelegd door amber, sandel- en cederhout en amber. Reflection Woman heeft een uitgebreide parfum- en verzorgingslijn. Reflection Woman is gecreëerd door de legendarische parfumeur Maurice Roucel.

Parfumerie.nl Marjo DamstraatReflection Man is de bestseller uit de Amouage herencollectie. Deze aangenaam hout-bloemige geur is uitermate geschikt voor heren die kennis willen maken met Amouage. In de top van de geur komen rozemarijn, piment en petitgrain samen. Het hart is bloemig met iris, jasmijn en oranjebloesem. De basis bestaat uit sandelhout, patchoeli, vetiver en cederhout die de geur een tijdloze aantrekkingskracht geven. Reflection Man is gecreëerd Lucas Sieuzac.

Wij nodigen u graag uit Amouage in onze filialen in Amsterdam te ervaren. Ons deskundige team staat voor u klaar. Indien u hier niet voor in de gelegenheid bent, kunt u Amouage probeerflacons bestellen.

Lees ook de parfumrecensise van Amouage Reflection geuren: Reflection Woman parfumrecensie en Reflection Man parfumrecensie.