Bekijk categorie

Archief

In het verleden hebben wij weblogs geschreven, die wij mogelijk aangepast hebben. De nieuwste versies plaatsen wij in ons weblog, de oude versies veranderen wij & bewaren wij in ons archief. Wij doen dit omdat veel sites gebruik maken van onze site met bepaalde links.

Archief 25/02/2017

Armani Because It`s You

Armani Because It´s You

Eau de Parfum sprays van Armani. Armani Because It´s You

Een geweldige parfum lancering van Armani.
Uiteraard houden we jullie op de hoogte van deze prachtige Eau de Parfums van Armani.

Armani Because It´s You 2 luxueuze parfums van Armani #togetherstronger
THE NEW FRAGRANCE FOR THE TWO OF US

Het laatste product nieuws, Archief 13/08/2016

Habit Rouge Dress Code – Limited Edition 2016

HABIT ROUGE DE EERSTE ORIËNTAALSE GEUR VOOR MANNEN VIERT ZIJN 50-JARIG BESTAAN

HABIT ROUGE DE EERSTE ORIËNTAALSE GEUR VOOR MANNEN VIERT ZIJN 50-JARIG BESTAAN

HABIT ROUGE DE EERSTE ORIËNTAALSE GEUR VOOR MANNEN VIERT ZIJN 50-JARIG BESTAAN

Vijftig jaar geleden, in 1965, creëerde Guerlain Habit Rouge, de eerste oriëntaalse mannengeur, speciaal ontwikkeld als een olfactieve innovatie, die een omwenteling teweegbrengt in de kunst van de parfumerie. Habit Rouge, een werkelijke sensoriële schok, heeft een voor die tijd volkomen nieuwe compositie die contrasten met elkaar harmonieert: de frisse en bittere geuren van citrusvruchten en de warmte van de oriëntaalse noten.

Het laatste product nieuws, Archief 05/07/2016

Xerjoff Oud Stars

Xerjoff Oud StarsDe Xerjoff Oud Stars collectie bestaande uit zes oud eau de parfums is gewijd aan de tradities van de Arabische parfumindustrie. De geuren zijn intens en kwalitatief door gebruik van hoogwaardige grondstoffen in zuivere vorm. Na jarenlange ontwikkeling zijn ze uiterst kostbaar gemaakt dankzij prestigieuze destillaties.

Beleef nu de mooiste Oud geuren passend binnen de luxueuze en creatieve stijl van het Italiaanse parfumhuis Xerjoff.

Exclusief verkrijgbaar bij Parfumerie.nl & onze winkel Parfumerie Marjo Damstraat Amsterdam. 

Het laatste product nieuws, Archief 11/06/2016

Guerlain La Petite Robe Noire Ma Robe Sous le Vent

Guerlain La Petite Robe Noire Ma Robe Sous le VentGuerlain lanceert een nieuwe La Petite Robe Noire genaamd Ma Robe Sous le Vent. Vrij vertaald “mijn jurkje in de wind”.

Anders dan de naam en kleur van het flesje doen vermoeden is dit geen nieuwe frisse variant. Nee Guerlain verrast met een waanzinnig lekker zoetje. Guerlain La Petite Robe Noire Ma Robe Sous le Vent is na de Eau de Parfum, de Eau de Toilette, de Eau Fraiche, de Eau Couture de 5e vaste geur in deze top 10 damesgeur.

Het laatste product nieuws, Archief 06/04/2016

TESTPANEL: Lancôme Hypnôse Volume-à-porter

Geef je wimpers een intens zwart, elegant wimper-voor-wimper-volume.Lancome Volume a Porter
Het uiterst nauwkeurige elastomeerborsteltje brengt de perfecte hoeveelheid mascara aan en verlengt de wimpers.
De korte borstelhaartjes zetten de wimpers aan vanaf de wortel en de langere haartjes verdelen het product tot aan de uiteinden.
De vloeibare, lang houdende mascara laat zich naar wens aanbrengen, zonder kans op mislukken. De wimpers hebben een intens volume, zijn soepel, zacht en licht.

Het laatste product nieuws, Archief 26/01/2016

Lancôme La Vie est Belle Florale

Lancôme La Vie est Belle FloraleLancôme La Vie est Belle Florale is de nieuwste creatie van de bestseller van Lancôme.

La vie est belle vergde meer dan 3 jaar werk en ruim 5000 verschillende versies, voordat de ziel van een groot parfum werd geboren: karakteristiek, verfijnd en uitzonderlijk langhoudend. Unieke concentratie natuurlijke grondstoffen als kracht.

Ontdek La vie est belle in diverse soorten voor verschillende gelegenheden. De Iris straalt in de Eau de Parfum en Absolu. Magnolia schittert in de Eau de Toilette. Tuberoos domineert in de Eau de Parfum Intense. Elke bloem geeft een duidelijk definieerbare twist aan de gourmandbasis bestaande uit vanille, tonkaboon, praline en suikerspin. Nu genieten van La Vie est Belle Florale.