Baldessarini Secret Mission, een charismatisch kruidig-houtachtig parfum voor mannen die zichzelf kennen: ervaren, vol  zelfvertrouwen en met innerlijke kracht.

Baldessarini Secret Mission opent krachtig met Italiaanse bergamot en basilicum, vermengd met de buitengewone  geraffineerdheid van frisse cipres.

In het hart, de verfijnde en prikkelende noten van het  krachtige kardemom, het tijdloze geraniumblad en het  iconische lavendel.

De sterke identiteit van cederhout en de prikkelende sensualiteit van hete musk worden verfijnd door de intense aantrekkingskracht van oud hout; de ‘finishing  touch’ voor een parfum met karakter en elegantie.

Baldessarini Secret Mission is een geur met  karakter voor mannen met karakter. Voor zij die weten wat ze willen. Voor zij die hun eigen  missie nastreven. De geur schenkt zijn drager een mysterieuze, fascinerende uitstraling met allure.

Charles Schumann is het gezicht van Baldessarini. Hij belichaamt op indrukwekkende wijze een man met karakter en stijl. Hij geeft de campagne een mannelijke, fascinerende uitstraling en benadrukt de mysterieuze, mytische kant van Secret Mission. Zoals een geheime missie beschermt de flacon zijn luxueuze inhoud. Enkel aan de binnenzijde wordt het geheim onthuld. De contrastrijke horizontale strepen geven de flacon zijn karakter. Het koele gevoel van metaal wordt  gecombineerd met mystiek blauw. Flacon en geur vormen een fascinerende synthese van duidelijkheid  en elegantie.