Bulgari introduceert Bulgari Omnia Coral.

Bulgari Omnia Coral draagt de essence van gekleurde edelstenen in zich. Hij doet denken aan de zonovergoten dagen, heldere lucht en de zinderende kleuren van de zomer.

De helderheid en vitaliteit van rode koraal komen tot leven in deze unieke, floraal/fruitige parfum. Hij is op maat geschreven van een jonge vrouw die op het punt staat het levendigste seizoen van het jaar te omarmen.

Koraal, een niet te imiteren kostbaarheid uit de natuur, leent zijn warme kleuren reeds lang aan het universum van Bulgari. In combinatie met verschillende soorten edelstenen biedt koraal een onuitputtelijke reeks tonaliteiten, vormen en effecten. In oneindige settings, zoals de ontelbare facetten van Omnia Coral – natuurlijk en uitnodigend, verenigt hij de geurige helderheid van bloemennoten met de frisse transparantie van sappig fruit.

“Ik liet me inspireren door een edele en zeldzame siersteen: rode koraal”, vertelt meester-parfumeur Alberto Morillas. “Ik stelde mij een zinnelijke, natuurlijke geur voor, opgebouwd rond de hibiscusbloem en de weelderige sensatie van sappige vruchten”.

De essence van de zomer – stralend en kleurrijk, zoals koraal; vloeiend, zoals het water waarin de koraal leeft; luchtig, als de geur van rijpende bloesems en vruchten – zit gedistilleerd in de accenten van Omnia Coral. Vertrekkend van het heldere karakter van bergamot en Goji bes – een uniek, aanlokkelijk aroma dat doet denken aan glanzend rode bessen – culmineren de akkoorden van Omnia Coral in de zachte nuances van felgekleurde hibiscusbloemblaadjes. Dit bloemige hart, zonnig en verfijnd, wordt opgeluisterd door de frisse luchtigheid van waterlelie, die er een vleugje aquatische lichtheid aan verleent. Granaatappel voert ons zachtjes naar de fruitige eindnoten en vermengt ze met de elegante diepgang van cederhout en de warmte van muskus. Een kleurrijke ervaring die de zintuigen beroert; een geur, schitterend als een juweel wiens schoonheid door de huid wordt verheven.

De golvende vormen en glinsterende koraaltinten van de Omnia Coral flacon incarneren de schitterende kleuren en energie van een perfecte zomerdag, als een kreet van vitaliteit en “joie de vivre”.

Omnia Collectie, de parfums van de edelstenen

Omnia Coral is de nieuwste verrassing uit de “Omnia Collectie”, een creatieve geurcollectie geïnspireerd door Bulgari’s kleurrijke edelsteencombinaties. De zuiverheid van kristal, de nobele elegantie van amethist en de levendige vitaliteit van koraal: Omnia, Omnia Crystalline, Omnia Améthyste, Omnia Green Jade en Omnia Coral zijn als schitterende sieraden, druppels van licht op de huid.

De frisse, florale parfums – van de hand van meester-parfumeur Alberto Morillas – zijn een eerbetoon aan de rijkdom en verscheidenheid van de natuur, een ontmoeting tussen kleurrijke edelstenen en mythische bloemen.

In de Omnia geuren, belichaamd door moderne waternimfen, fuseert de kracht van kleur met de meest elegante, exclusieve bloemenakkoorden; hun lichamen glijden moeiteloos door het transparante water in een sierlijke wereld bevolkt met bloemen, waterlelies en gekleurde bloemblaadjes.

We houden u op de hoogte via dit weblog en onze social media kanalen (Twitter, Facebook, en Hyves).