BVLGARI voegt een nieuwe energieke parfum toe aan de Omnia reeks; Omnia Pink Sapphire.

Ze zijn er in het leven, van die wauw-momenten; de vonk springt over, je bent geïnspireerd, voelt de verleiding van het nieuwe, de energie en de zin in het leven. Met Omnia Pink Sapphire viert BVLGARI al deze bijzondere momenten waarin je jezelf en het leven voelt.

BVLGARI brengt de energie van de kleur roze samen in een fris, zijdeachtig en betoverend parfum.
De flacon is geïnspireerd op de roze saffier, een fascinerende edelsteen uit Azië die voorkomt in alle nuances, van zachtroze tot knalroze.
Deze fascinerende edelsteen staat symbool voor de jeugd en het plezier in het leven.

Omnia Pink Sapphire biedt een zintuigelijke ervaring; een reis die begint bij het gevoel van onbezorgde vreugde welke opgewekt wordt door de eerste noot van sprankelende citrus en roze peper. Het roze elixer neemt je vervolgens mee naar Tahiti en Polynesië. Deze eilanden vormen de thuisbasis van het romige hart van de geur van delicate zonnige frangipani en wilde tiara bloemen.

De reis eindigt met een warme, zachte geur van vanille, levendig hout en witte muskus noten.

“It is the fragrance of dream and escape” aldus de Meester-parfumeur Alberto Morillas. Een parfum met de sensatie van fris, sprankelend en exotische elegantie.

Madison Beer, Amanda Steele and Margaret Zhang schitteren in de nieuwste Omnia commercial. Bulgari Omnia Pink Sapphire een parfum voor een oneindig gevoel van vrijheid. en feestelijke bloemengeur met frangipani, sprankelende roze pomelo en vanille musk. Een levendige geur, springlevend en dansend met zoetheid en spontaniteit. Een creatie van meester parfumeur Alberto Morillas.