Xerjoff Casamorati La ToscaCasamorati La Tosca een nieuwe exclusiviteit bij Parfumerie.nl & onze Marjo filialen in Amsterdam.

De Casamorati collectie is verrijkt met een bijzonder parfum. Een geur die de prachtige erfenis van de traditioneel verfijnde Italiaanse smaak en de zoektocht naar schoonheid weerspiegelt.

La ToscaLa Tosca Puccini is een bloemig fris parfum vol levendige mediterrane citrus, bedwelmende roos en intense eucalyptus. De basis is heerlijk met muskus, amber en vanille, een eerbetoon aan de dramatische opera  Tosca gecomponeerd door Giacomo Puccini in 1900, waarin de heldhaftigheid wordt gecombineerd met liefde en passie.

Trouw aan de Casamorati traditie, is speciale zorg besteed aan de verpakking: de La Tosca fles is uitgevoerd in een nieuwe mat paarse kleur, terwijl de doos is uitgevoerd met de replica van een Jugenstil-illustratie, geïnspireerd op posters uit de tweede helft van de negentiende eeuw, toen deze stijl erg populair was.

Jaar van lancering: 2015

Over Xerjoff: een exclusief Italiaans parfumhuis dat staat voor de combinatie tussen geurwonderen uit de natuur en vakmanschap. Xerjoff is opgericht in 2004 en selectief verkrijgbaar.  Klik hier, voor meer info over de diverse Xerjoff collecties.