Chloé Love Eau Florale, een nieuwe, frisse infusie, die trouw blijft aan de oorspronkelijke Love, Chloé compositie.

In 2010 wierp Love, Chloé de olfactorische codes van vrouwelijkheid omver. De stijlvolle geur werd geadopteerd door allen die droomden van een bijzondere geur. De verfijnde geur, die in 2011 in een sensuele variatie met oriëntaalse accenten werd uitgebracht onder de naam Love Chloé eau intense, opent nu een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van Chloé.

Chloé presenteert met trots het nieuwste lid van de Love, Chloé familie: Love Chloé Eau Florale. De nieuwe, frisse infusie, die trouw blijft aan de oorspronkelijke compositie, is een stralende bohémiengeur met een overdaad aan bloemige zuurstof. Het direct herkenbare geurspoor van Love, Chloé heeft een aanstekelijke elegantie.

Het nu al legendarische parfum wordt omarmd door zij die stijl graag met vrouwelijkheid combineren. als een zuchtje frisse wind is de geur nu opnieuw geïnterpreteerd. De verfijnde en geraffineerde Love Chloé Eau Florale introduceert een etherisch facet in de oorspronkelijke formule. De geur, die gecreëerd is door de parfumeurs Louise Turner en Nathalie Cetto-Gracia (givaudan), is verrijkt met matébladeren wat direct voor frisheid zorgt. Met een licht briesje worden de bloemen, een akkoord van lathyrus (foto), in het hart van het parfum geleid, waarna Love, Chloé’s iconische poederige signatuur geleidelijk naar boven komt.

Love Chloé Eau Florale laat, gevangen in een gestroomlijnde glazen flacon, nog meer van haar verfijnde kant zien. Een impressie van tederheid wordt opgewekt door de zachtroze kleur van de geur en het pure silhouet van de flacon. Elegantie in harmonie met de vederlichte compositie van de parfumeurs.

De flacon is voorzien van een verfijnd wit label met daarop de naam in zwarte letters en is – zoals ook bij de twee andere Love Chloé geuren – afgesloten met de iconische roze metallic dop, die met een fijn kettinkje aan de flacon verbonden is.

Love Chloé Eau Florale, de frisse en poederige bloemengeur, leidt elegantie op gracieuze wijze naar een nieuw tijdperk van helderheid.