Love, Chloé, aangeboren elegantie.

Love, Chloé is een ode aan stralende, genereuse, spontane vrouwelijkheid. Vrije en gracieuze bewegingen. Aanstekelijke schoonheid. Zij houdt van het leven. Alleen al door haar blik laat ze anderen glimlachen. Haar natuurlijke charme komt in haar manier van lopen en in elke beweging tot uiting. Haar geur is een hommage aan haar unieke persoonlijkheid, het omhult haar, het is haar symbool.

Een kostbare flacon

De Love, Chloé flacon is van al haar accessoires het kostbaarst en meest mysterieuze item. Onmisken-baar en verrukkelijk volgt de geur haar overal. De flacon, ondergedompeld in Chloé’s iconische nude-roze kleur, flirt met transparantie en metaal. Een slank silhouette. Goud met subtiel roze tinten. Een exquis gegraveerde naam… Of het nu het tere, goudkleurige kettinkje is, dat herinnert aan de elegante lederen Chloé tassen, waarmee de dop aan de flacon geketend is… ieder detail benadrukt de verfijnde stijl.

Een vrouwelijke aura

Deze geur is als een ‘partner’ die geïnspireerd is op de intimiteit van het schoonheidsritueel. Love, Chloé belichaamt iedere cosmetische betekenis van de reukzin. Het laat een unieke indruk achter… een luchtige voile die de huid verzacht. Een signatuur met een verfijnde finish. Een aangename, poederachtige geur. Licht en sensueel met een bloemig spoor. Stralend en muskusachtig met talk en rijst. Een concentratie van emoties.

Love, Chloé, gecomponeerd door de parfumeurs Louise Turner en Natalie Gracia-Cetto (Givaudan), treedt in de voetsporen van Chloé’s beroemde geurenhistorie. Een traditie waarin heerlijk geurende bloemen worden verheven tot elegante chic. ‘Om de poederige cult signatuur te reproduceren, moesten we ‘spelen’ met het abstracte en er tegelijkertijd voor zorgen om niet in de valkuil te vallen van een gewoon bloemenboeket.’ zegt Louise Turner.

De topnoot bestaat uit oranjebloesem die vermengd is met een ijskoude touch van roze peper. Levendig. Modern. Zo stimulerend als een snelle wandelpas. De hartnoot, een concentratie van elegantie, komt op de huid tot leven. De samensmelting van iris absolute en bloemige noten – sering, hyacint, blauwe regen – vermengen zich tot een impressionistische melange. Door heliotroop, een iconisch ingrediënt met z’n subtiel amandel/vanille-achtig akkoord dat al meer dan een eeuw in de geurenwereld gebruikt wordt, aan deze bloemenmelange toe te voegen ontstaat pure poëzie. Ten slotte verstrengelen poederige muskusnoten zich in de basis samen met noten van talk en rijstpoeder die ontwikkeld zijn door de parfumeurs.

Love, Chloé is een poederige geur die de huid langdurig omhult met haar vrouwelijke aura.