Etro Greene Street, het nieuwe parfum van Etro.

Etro Greene Street is een eerbetoon aan de New Yorkse wijk Soho waar de modernste en meest uitbundige, Boheemse personen van de westerse wereld zijn geconcentreerd. Het is de locatie waar het Milanese merk Etro haar laatste boutique heeft geopend in 2011.

Etro Greene Street, een kostbare formule die de traditie en de alchemie van natuurlijke ingrediënten van de Etro Profumi parfumlijn combineert met de avant-gardistische en moderne elementen van deze locatie; constant in beweging en evolutie, waar iedere dag de geboorte van een nieuw schilderij, een nieuwe trend of een nieuw vers van een gedicht plaatsvindt.

Een kruidige en rebelse symfonie ontwikkeld voor de moderne metroman die zowel kosmopolitisch als eclectisch is, die de mode volgt, maar daar altijd zijn eigen, unieke en zeer persoonlijke interpretatie aan geeft.

Etro Greene Street, een parfum dat ook goed bij vrouwen past dankzij zijn flexibele en verleidelijke elementen.

Greene Street is een parfum dat doet denken aan de Oriënt, om te beginnen met de sprankelende frisheid van grand vert basilicum, nootmuskaat uit de Cariben en Indonesië, en roze peperkorrels uit Réunion. Vervolgens wordt de geur geraffineerder en beschaafder door zijn mystieke hint van frankincense (wierrook) die doet denken aan de verloren steden van Oman.

Het parfum roept herinneringen op aan vervlogen lentes dankzij de geur van viooltjes en Mediterrane zomers gevuld met de geur van geraniums in combinatie met een vleugje munt.

Pas in de basis onthult Greene Street zijn ware aard en biedt het parfum continue verfrissende impulsen dankzij de poeder- en muskusachtige accenten van labdanumhars en de zonovergoten noten van ambergris.