Guerlain Lys Soleia, de nieuwste geur uit de Aqua Allegoria collectie, een unieke collectie geïnspireerd door de natuur.

Lys Soleia geeft u gelijk het zonnige zomerse gevoel geeft met zachte, zwoele, bloemige geurnoten als bergamot, ylang-ylang en vanille.

Parfumeur: Thierry Wasser

De Aqua Allegoria flacons zijn geraffineerd en tijdloos met zijn celvormige koepel en zijn gegraveerde bij op de afwerking van de dop (zie foto). Een bijzondere interpretatie van de beroemde Guerlain äbeilles flacons.

De Aqua Allegoria bestaat uit:

Guerlain Aqua Allegoria Mandarine Basilic
Staat vooral bekend om het gebruik van citrusvruchten, de combinatie van mandarijn en basilicum zorgt voor een geheel nieuwe geurbeleving.

Guerlain Aqua Allegoria Pamplelune
Combineert het zomerse van een exotische vrucht met het verleidelijke van vanille en sandelhout. De geur opent met een heerlijk verse grapefruit, samen met wat citroen en sap van de bergamot. De basis van het parfum bestaat uit sandelhout en vanille, waarmee er een warme mix ontstaat.

Guerlain Aqua Allegoria Flora Nymphea
Werd gelanceerd om de vijfde verjaardag te vieren van de Guerlain Aqua Allegoria collectie. Eem fruitige en sensuele geur waarbij je je waant in een heerlijke bloementuin.

Guerlain Aqua Allegoria Herba Fresca
De frisse geur van grassen en planten zorgt er samen met mint voor dat het parfum heerlijk ruikt.

Guerlain Aqua Allegoria Jasminora
(deze zal uit de collectie verdwijnen binnenkort)
Een Aqua Allegoria laat zich leiden door een welbepaald ingrediënt. Bij Jasminora is dit de jasmijn uit Calabrië. Jasmijn is een prachtige witte bloem, die van oudsher wordt geassocieerd met liefde, verleiding en ultieme vrouwelijkheid.