Parfumerie.nl & haar filialen in Amsterdam heeft een prachtige collectie exclusieve parfums met onder andere niche merken als Amouage, Etro & Réminiscence. Daarnaast voeren wij vele luxe merken, zoals Guerlain & Hérmes die wij graag onder haute parfumerie mogen scharen. De kwaliteit van deze geuren is zeer hoogwaardig. De geuren zijn opgebouwd uit de meest zuivere en kostbare essences. We zijn trots op onze niche & haute parfumerie vanwege het pure vakmanschap.

Amouage
Amouage is een luxe niche geuren-huis, geïnspireerd door haar geboorteland. Het Sultanaat Oman is een samensmelting van een rijk en veelzijdig erfgoed en zal ieders voorstellingsvermogen overstijgen, die ermee in aanraking komt.

Over smaak valt te twisten, over de kwaliteit van Amouage echter niet. Amouage is kostbaar vanwege de uiterst zeldzame en kostbare reukstoffen zoals Frankincense, een hars soort die al in het begin van onze jaartelling als een onbetaalbare koningsgave wordt beschouwd.

Etro
Etro, een bedrijf dat als uitgangspunt exclusiviteit en raffinement heeft. Van meubelstoffen tot interieurcreaties, van mannen- en vrouwenmode tot de parfums. Zonder uitzondering zijn Etro-producten gemaakt uit kostbare, natuurlijke materialen, met speciale aandacht voor kwaliteit en het culturele erfgoed van de oosterse en westerse wereld. In 1989 creëerde Etro haar exclusieve parfumerie. Parfums op natuurlijke basis met nuances die alle facetten van de zinnen en de geest aanspreken, of ze nu mannelijk of vrouwelijk zijn. Zo laten ze al hun verwantschap zien met het concept van transformatie en het universele van het derde millennium.

Etro kleurentherapie
De geuren van Etro zijn onderverdeeld in verschillende kleuren, gebaseerd op de kleurentherapie. Kleuren roepen het verlangen naar een parfum op, de ogen worden verleid om de neus te prikkelen. Met de zekerheid van wit, het vurige van geel, het geluk van groen, het enthousiasme van oranje. Ook de passie van rood, de intuïtie van indigo, het smachten van blauw en het natuurlijke van groen.

Reminiscence
Reminiscence is bekend om haar sieraden en niche parfums. In 1970, in de betoverende omgeving van Juan-Les-Pins aan de Franse Rivièra, openden Zoé Coste en Nino Amaddeo de deuren van hun eerste winkel. Bij Reminiscence zijn de geuren als een set sieraden: onafscheidelijk. De verstrengeling van creativiteit en emotionele kracht maken ze uniek.

Guerlain
Al meer dan 5 generaties lang schept Guerlain unieke parfums. Guerlain streeft naar kwaliteit, design, innovatie & luxe. Alle parfums van Guerlain zijn meer dan alleen maar modeaccesoires: ze zijn de uitdrukking van persoonlijkheid. De combinatie van vanille en amber wordt vaak verwerkt in de parfums en wordt omschreven als een ‘Guerlinade’.

Hermès
Hermès, een familieonderneming, is bekend van de zijden sjaaltjes en de meest besproken handtas ter wereld de “Kelly bag”. Uitgegroeid tot een internationale onderneming in prachtige luxe goederen als prêt-à-porter, zijden carré’s, juwelen, agenda’s, horloges, lederwaren en diverse parfums. Hermès is een wereld van luxe en de diepe gevoelens.