Juicy Couture I Am Juicy CoutureDe nieuwe Juicy Couture geur I am Juicy Couture is als een topmodel. Ze combineert een gedurfde geest met een speelse sensualiteit. Haar hypnotiserende blik trekt de aandacht terwijl ze haar eigen parfum uit de mooie bloemen in haar blote hand perst. Intens, onconventioneel, speels maar volledig ontwrichtend. Een manier voor het merk om een nieuwe verklaring over haar parfum te maken.

De flacon is geïnspireerd op de decadente dop van het Viva La Juicy parfum. De elegante flacon heeft een brutaal uiterlijk met vrouwelijke accenten als tegenhanger. De verpakking weerspiegelt het gedurfde karakter van de flacon, terwijl een felroze accent en de goudkleurige letters subtiele, vrouwelijke nuances toevoegen.

De I am Juicy Couture eau de parfum opent met heerlijk fris met framboos, grapefruit en  passievrucht. In het hart bevindt zich een verleidelijke combinatie van gardenia, heliotroop en roos. De geur sluit met een aantrekkelijke, luxueuze zachtheid die bestaat uit musk, warme houtsoorten en amber.