MoederdagParfum voor Moederdag is toch wel een van de mooiste cadeau’s die je moeder kan geven. Elke dag kan moeder heerlijk ruiken en aan dit prachtige geschenk denken. Parfumerie.nl heeft voor deze moederdag weer een aantal mooie tips voor diverse moeders geselecteerd. Uiterraard kunt u ook rechtsreeks naar onze koopjeshoek gaan voor de mooiste parfumaanbiedingen.

Moederdag ParfumWat ons betreft de aanrader voor deze moederdag & voor alle moeders die van luxe en speciale geuren houden. Verras haar met een Casamorati parfum. Nieuw zijn namelijk de 30 ml eau de parfums, een prachtig formaat voor prachtige prijs. (klik hier voor ons blog over de diverse Casamorati parfums)

Bloemen en moederdag zijn natuurlijk verbonden. Er zijn veel moeders die dol zijn op bloemen geuren. Deze adviseren we de nieuwe La Vie est Belle Florale, een ware bloemen sensatie. Uiterst delicate gekozen bloemen zorgen voor een velours zachte La Vie est Belle variant.

Voor de sportieve moeders adviseren wij een fris parfum. Denk hierbij aan de klassieke bestsellers Issey Miyake L’Eau d’Issey en Dolce & Gabbana Light Blue. of misschien wel de nieuwe Reminiscence Rem l’Acqua, een bruisende creatie samengesteld rondom een levendig iodine akkoord gevuld met zomerse zonnestralen. Heerlijk fris & sportief dus.

Voor moeders die van intense parfums houden is Angel Muse de sensatie van dit moment. Angel Muse is minder zoet dan de gewone Angel, maar hierdoor door veel meer vrouwen erg geliefd. Een krachtig parfum met zacht karakter.

Er is veel keuze, bij Parfumerie.nl zijn de klassieke geuren uiterraard ook gewoon beschikbaar. Zo heeft Nina Ricci met L’Air du Temps prachtige geschenken voor moeder. En wat te denken van Burberry Brit. Deze geur bestaat inmiddels al 15 jaar en is stilletjes onder de aandacht van vele moeders verdwenen, terwijl deze geur zo geliefd was. We hopen jullie goed geholpen te hebben & anders staan we voor jullie klaar. Zowel online & natuurlijk bij onze winkels in Amsterdam.