Vaderdag Parfumerie.nlParfum voor vaderdag is toch wel een van de leukste cadeau’s die je vader kan geven. Elke dag kan vader heerlijk ruiken en aan dit prachtige geschenk denken. Parfumerie.nl heeft voor deze vaderdag weer een aantal mooie tips voor diverse vaders geselecteerd. Uiteraard kunt u ook rechtsreeks naar onze koopjeshoek gaan voor de mooiste parfumaanbiedingen.

Met stip op nummer 1 voor vaderdag is Dior Sauvage. Een pakkende frisse compositie, met een onmiskenbaar krachtige naam. Dat was de manier waarop François Demachy, de Parfumeur-Créateur van het Huis Dior, het wilde: ruw en nobel tegelijkertijd.

vaderdag

Voor de stoere vaders zijn Boss Bottled & Paco Rabanne 1 Million nog altijd heerlijke aanwezige geuren, echte toppers.  Voor de stijlvolle vaders met oog voor detail zou de nieuwe Guerlain L’Homme Ideal eau de parfum een goede keuze kunnen zijn. De ideale vader 😉

Voor de sportieve vaders adviseren wij een fris parfum. Denk hierbij aan de klassieke bestsellers als Armani Acqua di Gio en Issey Miyake L’Eau d’Issey. Wil je echt iets moois uit het selectieve gedeelte, dan is Loewe Solo Sport uit de Loewe Sport collectie een zeer goede aanrader. Genoeg keuze voor elke man. Wij wensen iedereen een fijne vaderdag.

Loewe Sport