Komend jaar presenteert Roberto Cavalli een nieuwe geur. Roberto Cavalli Parfum, een bijzonder luxe parfum die behoort tot de bloemige, amber geurfamilie. Het is een uitbundige en zonnige geur waarvan de topnoot, door de roze peperkorrels, een authentiek, sterk karakter uitstraalt. Levendig en sensueel, stimulerend en hypnotiserend vanaf het allereerste contact. In het hart van de Roberto Cavalli Parfum vind je de prachtige oranjebloesem absoluut. Het is zowel de kleur als de geur die een zeer vrouwelijk spoor onthult en niemand onberoerd laat. Deze sensualiteit windt zich ten slotte om de fascinerende basisnoot van de tonkaboon, die een uitnodigende afdruk achterlaat op de huid…absoluut verslavend.

Louise Turner, parfumeur bij Givaudan, creëerde de kenmerkende Roberto Cavalli Parfum.

Geurpiramide:
Top: roze peperkorrels
Hart: oranjebloesem absoluut
Basis: tonkaboon

Roberto Cavalli“I have a woman in mind when I design: she is a positive person, cheerful, joyful and confident, has glamour in her veins, is a master of her own destiny. I love women who are independent and free, strong-willed and stubborn. A strong personality is the sexiest thing to me”

Roberto Cavalli, opgericht begin jaren ’70 is nu één van de meeste bekende en prestigieuze “Made in Italy” modemerken, dankzij de creativiteit en innovatie waarmee het merk beroemd werd. Roberto Cavalli staat bekend om het gebruik van dierenprints in zijn designs. Hij creëert onder zijn label naast exclusieve kleding o.a. accessoires, schoenen, brillen, horloges en parfums.

We houden u op de hoogte via dit weblog en onze social media kanalen (Twitter, Facebook, en Hyves).