Thierry Mugler presenteert u Alien Essence Absolue, een magnetisch parfum dat de schoonheid van elke vrouw benadrukt.

Dit bijzondere parfum is alsvolgt opgebouwd;

BLOEMIG – Sprankelend en sensueel door sambac jasmijn, heliotroop, zonnebloemen en iris.

MYSTERIEUS – Weelderig en kostbaar door kasjmierhout, mirre, balsamico en musk.

BETOVEREND – Rijk en sprookjesachtig door witte amber en vanille.

De Alien Essence Absolue flacon is geslepen als een gouden topaas juweel en geïnspireerd op een gouden druppel.

De Alien Essence Absolue visual toont een horizon van hoop, rust en licht. De prachtige gouden couture jurk – gecreëerd door Mugler – maakt van de zonnegodin een frisse, sensuele verschijning. Afkomstig uit een wereld ver hier vandaan overspoelt zij de aarde met bruisende energie.

Alien Essence Absolue is een uitbreiding in de succesvolle Alien serie. In 2005 presenteerde Thierry Mugler de eau de parfum Alien, een waardevol elixer: een zonnig parfum met sporen van amber, hout en bloemen, geboren uit de combinatie van twee krachtige noten verlicht door een zonnig bloemige noot. Een prachtig mysterieus parfum gecreëerd door de parfumeurs Dominique Ropion en Laurent Bruyère

Dominique Ropion parfumeur en createur van Alien Eau de Parfum, Alien Eau de Toilette, Eau Luminescente en Sunessence, ontving in 2008 de International Fragrance Award, waarmee hij werd geëerd en erkend als kunstenaar. Nu ontwikkelde hij opnieuw een waar kunstwerk. “Ik creëerde deze intense eau de parfum rondom het idee van mysterie en kracht. Ik zie het parfum als een ritueel dat vrouwen verbindt met iets heiligs, bijna goddelijks.”

De Alien Essence Absolue collectie bestaat uit±
60 ml eau de parfum intense spray navulbaar
30 ml eau de parfum intense spray navulbaar
60 ml eau de parfum intense flacon navulling