Thierry Mugler lanceert met trots twee frisse zomervarianten van zijn iconische geuren: Angel en Alien.

De zomer is een prachtige tijd voor sprankelende creaties. Om de zomer speciaal in te luiden, zorgt Thierry Mugler voor een bijzondere lancering door zijn twee iconische geuren opnieuw uit te brengen in een sprankelende, limited variatie op Angel en Alien.

Het doel van deze benadering was het creëren van “intense frisheid”. Geïnspireerd op een eeuwenoud extractieproces, starten Angel Aqua Chic en Alien Aqua Chic een nieuw hoofdstuk in de wereld van frisheid.

Deze frisheid wordt bereikt op twee niveaus:
1. In het hart van de opbouw: heerlijk frisse ingrediënten zijn toegevoegd aan de oorspronkelijke samenstelling en laten Angel en Alien stralen als nooit te voren.

2. In de bron van de creatie: om Angel en Alien te transformeren in “Aqua Chic”, werden water en alcohol vervangen door een hydrolaat, afgeleid van het distilleren van grondstoffen. Deze innovatie is geïnspireerd op een traditionele extractmethode: hydro-distillatie.

ANGEL AQUA CHIC EAU DE TOILETTE 50 ML
De originele oriëntaalse geurnoten van Angel en het frisse bloemenwater ontmoeten elkaar in Aqua chic en hierdoor ontstaat een weelderige alchemie.

Om de meest glamorous Mugler creatie te verfrissen heeft de parfumeur gekozen voor delicaat en teder korenbloemwater. In het hart van de geur mengt het water zich met roze pepers en citroen. Deze originele combinatie laat het wulpse patchoeli-vanille facet stralen en transformeert Angel in een frisse, oriëntaalse bloemengeur.

Angel Aqua Chic omhult de huid met stralende facetten, als een frisse zomerdag. De weelderige en gourmand geurnoten weerspiegelen de legendarische signatuur van Angel.
Het blauwe glas van de sterflacon is afgezet met een zilveren sluier en geeft Angel Aqua Chic een geraffineerde uitstraling.

ALIEN AQUA CHIC EAU DE TOILETTE 50 ML
Afkomstig van een vreemde wereld straalt Alien een magnetische sensualiteit uit. Verlicht door het verfrissende water wordt het Eau de Parfum nog mysterieuzer.

Om de originele geur een nieuwe pittige uitstraling te geven, wordt gemberwater aan het hart van Alien toegevoegd. Daarnaast worden verveine en fresia toegevoegd om Alien stijlvol te verfrissen.

Een golf van sprankeling en sensatie laat Alien Aqua Chic opleven tot een frisse amber bloemige geur en onthult het geheim van stralende en levendige schoonheid. Met als resultaat een opvallende en verrassende creatie.

Meer dan een flacon, een prachtig juweel… In het magische zomerlicht glinstert de kristallen steen, een pure amethist welke de elegantie van Alien Aqua Chic onthult.