Mugler Aqua ChicDe schoonheid van de lente en de zomer geeft iedereen kriebels. Aanvullend op dit fijne gevoel lanceert Thierry Mugler een sprankelende en elegante collectie van drie geuren genaamd Thierry Mugler Aqua Chic parfums. Het resultaat is verbazingwekkend.

Alien Aqua Chic
Een lichte zomergeur van oranjebloesemwater gemengd met citroenbloesem en roze grapefruit
extracten. In Alien Aqua Chic vervangt Thierry Mugler het gemberwater voor een heerlijke oranjebloesem. Het resultaat is een sensuele, frisse variant op de bekende Alien creatie.
In de magie van het zomerse licht is de flacon omhuld met een metalen zilveren glans die de
sensuele frisheid accentueert.

Angel Aqua Chic
Een heerlijk frisse combinatie van rozenwater gecombineerd met frambozen bloesem en groene appelextracten. Angel Aqua Chic is getransformeerd in een sprankelende geur met een zomers, fruitig randje. Daarnaast krijgt de blauwe ster een nieuwe, verfrissende verfijning: voor de eerste keer siert een elegante zilveren metallic sluier het glas en legt hiermee de nadruk op de lichtheid van Angel Aqua Chic.

Womanity Aqua Chic
Een pittige combinatie van korianderwater, frisse mandarijnbloesem en rode bessenextracten. Womanity Aqua Chic is een geheel nieuwe geur in de collectie van Aqua Chic. Het resultaat is een
levendige, frisse geur met een pittig randje. Het zilveren spiegeleffect van de glazen flacon
contrasteert met het delicate roze parfum en versterkt de levendige frisheid van Womanity Aqua Chic.