Valentijn parfum14 februari is het Valentijnsdag, een mooi moment om je geliefde te verwennen. Bloemen, chocolade en parfums zijn de meeste gekochte cadeaus. Het meest geliefde en luxe valentijnscadeau is wel parfum en dat is niet zo gek. Geuren roepen herinneringen en emoties op, daar waar de liefde bol van staat.

De afgelopen weken zijn er vele valentijnscadeau’s besteld. Over smaak valt niet te twisten, maar wij kunnen jullie wel de top 3 valentijnsparfums voor hem en haar tonen. Het is bijzonder dat 1 merk beide lijstjes domineert. Hulde voor Dior met deze prestatie.

Top 3 voor haar. Begin 2016 gelanceerd & de absolute hit van dit moment is Dior Poison Girl.

1. Poison Girl is de geur van een “modern-day girl”, vrij en sexy. Een overheerlijke, direct vergiftigende valstrik. Puur genot tot aan het punt van verslaving. Een bitterzoete florale compositie met overheerlijke sinaasappel, verrukkelijk omhuld in Tonka boon uit Venezuela, die bloeit in de intense sensualiteit van de Roos uit Grasse.

2. Calvin Klein CK2 is de nieuwe unisex topper. Ideaal dus ook voor valentijn. Een fris, warm, elektrisch parfum. CK2 is een geur met twee gezichten. De geur staat voor vrijheid en verbinding. In de top bevind zich pittige wasabi, mandarijn en vioolblaadjes. In het hart wierook, vetiver en sandelhout en in de basis iris en roos absolute.

3. Lancôme La Vie est Belle is en blijft ongekend populair. De heren die op safe gaan, kiezen voor deze geur die alle parfumlijstjes de afgelopen jaren heeft gedomineerd. La Vie est Belle is het parfum van plezier, van een glimlach, van vrijheid. Het parfum dat het leven eenvoudigweg nog mooier maakt!

Top 3 voor hem. Sinds de lancering eind 2015 is Dior Sauvage de meest gewilde herengeur. Zo ook nu met valentijn!

1. Dior Sauvage, een pakkende frisse compositie, met een onmiskenbaar krachtige naam. Dat was de manier waarop François Demachy, de Parfumeur-Créateur van het Huis Dior, het wilde: ruw en nobel tegelijkertijd.

2. Hugo Boss The Scent is een geur van verleiding, kortom ideaal voor valentijn. Voor de man met vertrouwen. The Scent prikkelt de zintuigen bij haar, dus heren opgelet! Een geur met gember, fruit, lavendel en een intens leer akkoord dat de geur een echt mannelijk karakter geeft.

3.  Paco Rabanne Invictus, Voor mannen een icoon, voor vrouwen één en al fantasie. Laat je gaan met valentijnsdag. Invictus is krachtig, mannelijk en sportief. Een aquatische geur met fijne houtnoten. Invictus neemt je mee naar de diepblauwe zee. Een vleugje zuivere energie met grapefruitschil, laurierblad en marine akkoord. De guaiac-hout en ambergris gecombineerd met patchoeli maken de geur onoverwinnelijk.

We wensen jullie een fijne valentijn.
Liefs Team Parfumerie.nl & onze Parfumerie Marjo filialen in Amsterdam.