Xerjoff Oud StarsDe Xerjoff Oud Stars collectie bestaande uit zes oud eau de parfums is gewijd aan de tradities van de Arabische parfumindustrie. De geuren zijn intens en kwalitatief door gebruik van hoogwaardige grondstoffen in zuivere vorm. Na jarenlange ontwikkeling zijn ze uiterst kostbaar gemaakt dankzij prestigieuze destillaties.

Beleef nu de mooiste Oud geuren passend binnen de luxueuze en creatieve stijl van het Italiaanse parfumhuis Xerjoff.

Exclusief verkrijgbaar bij Parfumerie.nl & onze winkel Parfumerie Marjo Damstraat Amsterdam. 

Gao is een diep dierlijk parfum gebaseerd op een meesterlijke mix van saffraan en Oud. Duellerende noten van de Spaanse en Iraanse saffraan zorgen voor een bloemige en aardse kennismaking met deze geur. Gurjam balsem weeft zijn weg met Nagarmotha om een zoete, houtige en vasthoudend karakter naar het hart te bieden, terwijl een zeldzame Bois de Cade een donker, aromatisch en rokerig aura geeft. Tenslotte legt Indonesische patchoeli en amber een soepele maar droge ondergrond voor een naadloze mix van Thaise Pratchin oud en Laos oud. Gao is een gedurfde maar verfijnde geur die doet denken aan het droge en dorre land van het Arabische schiereiland.

ZanzibarWierrook staat voor een mysterie zoals een luchtspiegeling in een woestijn. Zoete en kruidige accenten spelen een anker voor rijke houtnoten, die de geest prikkelen. Een intrigerende mix van osmanthus, cederhout en patchouli leggen grond voor het zowel gedurfd als zeldzaam hart. De uiteindelijke mix van sandelhout, vanille, tonka, tabak en out ronden deze geur af en opent de deuren naar onze emoties.

AL-Khatt is een mystieke en verleidelijke parfum, ontworpen om de drager te mee te nemen naar een ver land. Verfrissende en bloemige topnoten van bergamot en jasmijn prikkelen de zintuigen. Een warm hart van kasjmier leent zich voor een zachte musk- en houtachtige kern. De basis van vanille, eikenmos, benzoë en oud uit Laos bieden een warme en langdurige afwerking van deze geur en stuur de drager naar glamoureuze mijmering die doet denken aan 1001 nachten.

Fars
Oud is een zeldzaam onderzoek van oost en west waarin Italiaanse bergamot gastheer speelt voor een meditatieve kruidige Franse lavendel. Hartnoten van Egyptische geranium, jasmijn absolute en droog cederhout brengen een floraal aspect dat recht in de verleidelijke charme van Fars speelt. Kort daarna leggen het diepe en warme karakter van amber, sandelhout, Haïtiaanse vetiver, Indische Nagarmotha en oud een fundament van een zeldzame soepele mix van twee werelden. Fars is een geur die is opgebouwd op sensuele beelden van Arabische nachten.

Ervaar met Mamluk een parfum met harsachtige meditatieve en spirituele geur. Honing en caramel noten creëren vanaf het begin een warme en rijke uitnodiging voor de zintuigen. Jasmijn en osmanthus vermengen zich al snel met benzoë uit Laos en creëren een bloemig hart, dat is zowel verleidelijk als aanlokkelijk is. Als basis geven vanille uit Madagaskar, Indische oud, musk en amber de laatste omhelzing aan deze warme en sensuele geur. Mamluk is een zeldzame en diep reflecterende geur gebouwd op de oer natuur van de mensheid.

Xerjoff Oud Stars parfumTot slot het kroonjuweel van de collectie. Zafar is een intense expressie van de Arabische parfum industrie. Het heeft 3 jaar gekost om alle materialen te zoeken en in te kopen om deze geur te kunnen maken. Zafar bestaat dan ook alleen maar uit de meest zeldzame en verfijnde ingrediënten die er te vinden zijn.

Een bijzondere mix van roos en zwarte peper openen deze geur en vertrekken een koord van balans tussen bloemen en kruiden. Neroli en witte bloemen versmelten hun weg in samenhang met een gewaardeerde en zeer zeldzame Oud uit Laos (15 jaar oud), die een diep en rijkelijk karakter geven aan het hart. De basis van vetiver, muskus en majestueuze wierook uit Oman brengen deze geur een elegante en meesterlijke afsluiting. Zafar is een geur van immense diepte en emotie en neemt u mee op reis naar het hart van het vervlogen Arabische tijdperk.